ЧЕРНІГІВСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ

Навчально-практичний центр ресторанного сервісу

Навчально – практичний центр ресторанного сервісу (НПЦ РС) – це осередок організаційної, навчально – методичної, виховної, творчої пропаганди знань серед учнів професій «Кухар. Кондитер» і «Офіціант. Бармен».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Навчально-практичний центр ресторанного сервісу запрошує Вас пройти навчання на курсах, незалежно від віку чи роду діяльності, з отриманням сертифікату, які допоможуть успішно вирішити проблему працевлаштування. Навчальний процес побудований таким чином, що поруч з  теоретичними заняттями проходить  практика, яка організовується в   навчально-практичному центрі.  Системний підхід до організації та управління навчально-виховним процесом — основний принцип діяльності нашого центру.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Термін навчання – 5 днів.  

Обсяг – 30 навчальних годин.

 

Навчальний заклад має ліцензію на підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації з даних професій

 .АВ № 328281 від 11.06.2007 р. Ліцензія на надання освітніх послуг видана МОН України.

Перелік всіх навчальних курсів  у які можна здобути як додаткову освіту або пройти перепідготовку по різних спеціальностях:

Професія – Кондитер по програмі «Творчість у професії кондитера» 

Професія – Офіціант по програмі «Ресторан – front-office. Мобільний офіціант» 

Професія – Бармен по програмі «Основи баристики»

Професія – Кухар по програмі «Страви з риби та морепродуктів. Сучасна технологія приготування»

Професія – Кухар по програмі «Основи карвінгу» 

Професія –   Офіціант по програмі «Сучасні тенденції дизайну та сервірування»

 

НПЦ РС видає своїм випускникам сертифікат про навчання встановленого зразка.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Важливо не лише мати глибокі знання та сучасні професійні навики, але й уміти “подати” себе, показати ті самі знання і навики.

Структурна модель та циклограма організації і комплектації навчально-практичного центру ресторанного сервісу — це схематичне зображення шляхів напрацювання досвіду, навичок щодо оволодіння сучасними технологіями, підтвердження іміджу професіонала.

 

Талановиті майстри - рідкість, але кожен може зробити кар'єру у ресторанній сфері.

Професіонали вважають, що досягнення  залежать від наявності таланту лише на 50%.

А інші складові успіху - активність, бажання вчитися і дізнаватися нове.

Наші координати

Сторінка абітурієнта

Про нас

Сторінки історії

Навчально-практичний центр

Наше сьогодення

Hosted by uCoz