ЧЕРНІГІВСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ |
Навчально-практичний центр ресторанного сервісу |
Навчально – практичний центр ресторанного сервісу (НПЦ РС) – це осередок організаційної, навчально – методичної, виховної, творчої пропаганди знань серед учнів професій «Кухар. Кондитер» і «Офіціант. Бармен». Навчально-практичний центр ресторанного сервісу запрошує Вас пройти навчання на курсах, незалежно від віку чи роду діяльності, з отриманням сертифікату, які допоможуть успішно вирішити проблему працевлаштування. Навчальний процес побудований таким чином, що поруч з теоретичними заняттями проходить практика, яка організовується в навчально-практичному центрі. Системний підхід до організації та управління навчально-виховним процесом — основний принцип діяльності нашого центру. Термін навчання – 5 днів. Обсяг – 30 навчальних годин. Навчальний заклад має ліцензію на підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації з даних професій .АВ № 328281 від 11.06.2007 р. Ліцензія на надання освітніх послуг видана МОН України. Перелік всіх навчальних курсів у які можна здобути як додаткову освіту або пройти перепідготовку по різних спеціальностях: Професія – Кондитер по програмі «Творчість у професії кондитера» Професія – Офіціант по програмі «Ресторан – front-office. Мобільний офіціант» Професія – Бармен по програмі «Основи баристики» Професія – Кухар по програмі «Страви з риби та морепродуктів. Сучасна технологія приготування» Професія – Кухар по програмі «Основи карвінгу» Професія – Офіціант по програмі «Сучасні тенденції дизайну та сервірування» НПЦ РС видає своїм випускникам сертифікат про навчання встановленого зразка. Важливо не лише мати глибокі знання та сучасні професійні навики, але й уміти “подати” себе, показати ті самі знання і навики. Структурна модель та циклограма організації і комплектації навчально-практичного центру ресторанного сервісу — це схематичне зображення шляхів напрацювання досвіду, навичок щодо оволодіння сучасними технологіями, підтвердження іміджу професіонала. Талановиті майстри - рідкість, але кожен може зробити кар'єру у ресторанній сфері. Професіонали вважають, що досягнення залежать від наявності таланту лише на 50%. А інші складові успіху - активність, бажання вчитися і дізнаватися нове. |
Наші координати |
Сторінка абітурієнта |
Про нас |
Сторінки історії |
Навчально-практичний центр |
Наше сьогодення |